Ontdek onze heerlijke

MENUKAART

Soepen

  • Velouté van fazant 12,00
  • Tomatenroomsoep met balletjes 9,00
  • Dagsoep 9,00

Voorgerechten

  • Carpaccio van rundsvlees met ruccola en parmezaan-schilfers 19,50
  • Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes met truffelolie 21,50
  • 6 Zeeuwse oesters (creuses) (seizoen) 21,50
  • Kroketjes van 4 kazen 14,50
  • Kroketjes van Noordzeegarnalen 19,00
  • Scampi in zachte curry/lookboter 19,50
  • Gerookte Noorse zalm met toast 22,50
  • Cocktail met grijze garnalen 23,00
  • Bosduiffilet met jagersaus 23,00
  • Assortiment wildpaté met bijpassend garnituur 18,00
  • Carpaccio van hert met walnoot, Luikse siroop en peer 22,00
  • Trio van wild (velouté fazant, wildpaté en carpaccio hert) 23,00

Salades en Pasta's

  • Spaghetti bolognaise 18,00
  • Vegetarische pasta 18,00
  • Pasta kip met tomaat en basilicum 20,50
  • Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen 28,00
  • Salade scampi met appel en currydressing 22,50
  • Vegetarische pasta met pesto, zon-gedroogde tomaat, rucola, parmezaan, pijnboompitten 18,00

Kindergerechten

  • Kipfilet met appelmoes 10,50
  • Kinder Steak 15,00
  • Kinder Spaghetti 11,00
  • Kinder Ribbetjes 16,10
  • Kinder Vidée 16,00
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Carpaccio

Vleesgerechten

  • Steak (Belgisch wit/blauw) 26,00
  • Ossehaas - Filet pur (Belgisch wit/blauw) 35,00
  • Ribbetjes 24,00
  • Varkenshaasje met saus naar keuze met een fris slaatje 21,00
  • Ierse zesrib met saus naar keuze 32,00
  • Kipfilet met saus naar keuze met een fris slaatje 22,50
  • Steak tartare 22,50
  • Vol- au- vent van hoevekip 23,00
  • Stoverij van edelwild met bijpassend garnituur 26,50
  • Hertenfilet Fine Champagne 33,50
  • Fazant Brabançonne 29,00
  • Hazerugfilet Harlekijn 32,00
  • Eendenfilet met wildjus, savooikool en spekjes 32,00

Visgerechten

  • Gebakken Noordzeetong Meunière 45,00
  • Scampi in zachte curry/lookboter 26,50
  • Kabeljauw met Hollandse saus en garnalen 31,00
  • Lotte met prei en roze pepers 34,00
  • Vispannetje 26,00
  • Tongrolletjes met venusschelpen, mosselen en garnalen in witte wijnsaus 32,00
  • Schelvis met stamppot van prei 28,00
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Babykreeft

Mosselen

Start mosselseizoen: 1 juli!

Voorgerechten

  • Mosselen in lookboter 16,00
  • Mosselen gegratineerd 16,00
  • Kleine portie mosselen natuur 17,00
Start mosselseizoen: 1 juli!

Hoofdgerechten

  • Mosselen natuur 27,50
  • Mosselen witte wijn 29,50
  • Mosselen look 29,50
  • Mosselen curry 29,50
  • Mosselen Provençale 29,50
  • Mosselen De Engel 29,50

    Witte wijnsaus met fijne groentjes

De Engel - Restaurant - foto's - menu - Mosselen