Ontdek onze heerlijke

MENUKAART

Start mossel seizoen: vrijdag 28 juni 2024

Soepen

  • Tomatenroomsoep met balletjes 10,00
  • Kreeftensoep 15,50
  • Erwtensoep 12,50

    (met rookworst, spek en croutons)

Voorgerechten

  • Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmezaanschilfers 20,50
  • 6 Zeeuwse oesters (creuses) (seizoen) 24,00
  • Kroketjes van 4 kazen 16,00
  • Ambachtelijke garnaalkroketten 22,00
  • Scampi in zachte curry 21,00
  • Scampi De Engel 22,00

    (getomateerde lookroomsaus, licht pikant)

  • Gerookte Noorse zalm met toast 22,50
  • Cocktail van grijze gepelde garnalen 24,00
  • Bosduif 21,50

    (met rode biet, rabarber en kalfsjus)

  • Carpaccio hert 23,50

    (met Luikse siroop en eendemousse)

  • Wildkroketjes met winterse sla 18,50
  • Wildpaté met walnoten en peperkoek 22,00

Salades en Pasta's

  • Spaghetti bolognaise 20,50
  • Vegetarische pasta 20,50

    (met pesto, zongedroogde tomaten, rucola, parmezaan en pijnboompitten)

  • Linguini scampi De Engel 29,50

    (met rucola, parmezaan en tomaat)

  • Linguini kip met basilicum en tomaat 24,00
  • Tomaat gevuld met grijze garnalen 33,00

Kindergerechten

  • Kipfilet met appelmoes 14,50
  • Steak 19,00
  • Kinderspaghetti 14,50
  • Ribbetjes 18,00
  • Mosselen natuur 21,50
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Carpaccio

Vleesgerechten

  • Steak (Belgisch wit/blauw) 31,00
  • Ossehaas - Filet pur (Belgisch wit/blauw) 37,50
  • Ribbetjes 27,00
  • Varkenshaasje met saus naar keuze met een fris slaatje 28,50
  • Kipfilet met saus naar keuze met een fris slaatje 25,50
  • Steak tartare (koude bereiding) 26,50
  • Osso bucco met verse pasta 31,00
  • Witloof in de oven met kaas en ham 22,50
  • Hazenrugfilet Harlekijn 34,00
  • Hertenfilet, fine champagne 38,50
  • Fazantfilet met witloof en wildjus 33,50
  • Hertenragout met zilverui en champignon 31,50
  • Vol au vent van fazant met bladerdeeg en boschampigons 30,50
  • Chateaubriand van Black Agnus (2 pers.) 69,00

    (met seizoengroenten en saus naar keuze)

Visgerechten

  • Gebakken Noordzeetong Meunière 46,50
  • Scampi in zachte curry 28,50
  • Scampi De Engel 29,50

    (getomateerde lookroomsaus, licht pikant)

  • Vispannetje 29,50
  • Zeebaarsfilet op vel met butternut en knolselder 33,50
  • Pladijsfilet met graanmosterd en savooistamppot 33,50
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Babykreeft

Mosselen

Voorgerecht of "to share"

  • Mosselen in lookboter 18,00
  • Mosselen gegratineerd 18,00
  • Kleine portie mosselen natuur 21,50

Hoofdgerechten

  • Mosselen natuur 32,00
  • Mosselen witte wijn 33,00
  • Mosselen look 33,00
  • Mosselen curry 33,00
  • Mosselen Provençale 33,00
  • Mosselen De Engel 33,00

    (lichte roomsaus, fijne groentjes)

  • Mosselen Thaise wijze 33,00

    (koriander, citroengras, cocos, rode curry)

De Engel - Restaurant - foto's - menu - Mosselen

Valentijn menu: €47,50/pp

Enkel te verkrijgen op 14/02/2024
Voorgerecht

Taartje van zalm
(gerookte zalm en tartare van zalm)

of

Truffelkroketjes

Hoofdgerecht

Eendenfilet à lorange met kroketjes

of

Op vel gebakken skrei
met savooistamppot en beurre blanc met graanmosterd.

Dessert

Panna cotta met rode vruchten

of

Irish koffie

De Engel - logo

Desserten

Heerlijke seizoensgebonden desserten.

  • Kinder Dame Blanche 7,00
  • Kinder ijsje 5,50
  • Dame Blanche 10,00
  • Coupe vanille 8,00
  • Coupe mokka 8,00
  • Coupe brésilienne 9,50
  • Coupe advocaat 10,50
  • Chocolademousse 10,50
  • Crème brûlée 11,00
  • Warme appeltaart geflambeerd met calvados en vanilleijs 11,00
  • Tiramisu met speculoos 10,50
  • Panna cotta van Callebaut chocolade 11,50

    (4 stuks by ijstaartenhuis)

  • Ganache met cocos en Amaretto ijs 11,00
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Desserten