Ontdek onze heerlijke

MENUKAART

Start mossel seizoen: vrijdag 28 juni 2024

Soepen

  • Tomatenroomsoep met balletjes 10,00
  • Kreeftensoep 15,50
  • Aspergeroomsoep/ zalm / bieslook 13,00

Voorgerechten

  • Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmezaanschilfers 20,50
  • 6 Zeeuwse oesters (creuses) (seizoen) 24,00
  • Kroketjes van 4 kazen 16,00
  • Kroketjes van asperges en gerookte zalm 19,00
  • Scampi in zachte curry 21,00
  • Scampi De Engel 22,00

    (getomateerde lookroomsaus, licht pikant)

  • Gerookte Noorse zalm met toast 22,50
  • Asperges op Vlaamse wijze 20,00
  • Asperges gerookte zalm met Hollandse saus 22,00
  • Asperges, beenham en gepocheerd eitje 23,00
  • Gemarineerde asperges met zalm gravad lax 24,00
  • Canneloni van asperges met serranoham en pesto 22,50

Salades en Pasta's

  • Spaghetti bolognaise 20,50
  • Caesar salade 22,50
  • Vegetarische pasta met pesto, zongedroogde tomaten, rucola, parmezaan en pijnboompitten 20,50
  • Griekse sla met asperges 21,50
  • Slaatje met scampi en currydressing 22,00
  • Slaatje met gerookte zalm, gepocheerd ei, venkel, radijs 22,50

Kindergerechten

  • Kipfilet met appelmoes 13,50
  • Steak 18,00
  • Kinderspaghetti 13,00
  • Ribbetjes 18,00
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Carpaccio

Vleesgerechten

  • Steak (Belgisch wit/blauw) 29,00
  • Ossehaas - Filet pur (Belgisch wit/blauw) 37,50
  • Ribbetjes 25,00
  • Varkenshaasje met saus naar keuze met een fris slaatje 26,50
  • Kipfilet met saus naar keuze met een fris slaatje 24,00
  • Steak tartare (koude bereiding) 23,50
  • Vol-au-vent van hoevekip met verse balletjes "huisbereid" 24,00
  • Lamsfilet met jus van mosterd en gewokte asperges 33,50
  • Graangevoederde zesrib uit Uruguay, béarnaise, asperges 36,00
  • Traag gegaard piepkuiken, asperges, dragonsaus 31,00
  • Cote à l’os Ierse Black Angus (2 pers.) 74,00

    (kropsla, saus naar keuze)

  • Asperges, beenham en gepocheerd ei 31,50
  • Asperges op Vlaamse wijze 29,50

Visgerechten

  • Gebakken Noordzeetong Meunière 46,50
  • Scampi in zachte curry 28,50
  • Scampi De Engel 29,50

    (getomateerde lookroomsaus, licht pikant)

  • Vispannetje 29,00
  • Zeewolffilet met kruidenkorst, aspergestamppot beurre blanc saus 32,00
  • Gebakken zeebaarsfilet, asperges, venkel, ui, citroenolie 33,50
  • Kabeljauw “mousseline” en asperges 34,00
  • Asperges gerookte zalm met Hollandse saus 31,50
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Babykreeft

Mosselen

Start mosselseizoen: vrijdag 28 juni 2024

Voorgerechten

  • Mosselen in lookboter 18,00
  • Mosselen gegratineerd 18,00
  • Kleine portie mosselen natuur 20,00
-

Hoofdgerechten

  • Mosselen natuur 30,00
  • Mosselen witte wijn 32,00
  • Mosselen look 32,00
  • Mosselen curry 32,00
  • Mosselen Provençale 32,00
  • Mosselen De Engel 32,00

    (lichte roomsaus, fijne groentjes)

De Engel - Restaurant - foto's - menu - Mosselen

Valentijn menu: €47,50/pp

Enkel te verkrijgen op 14/02/2024
Voorgerecht

Taartje van zalm
(gerookte zalm en tartare van zalm)

of

Truffelkroketjes

Hoofdgerecht

Eendenfilet à lorange met kroketjes

of

Op vel gebakken skrei
met savooistamppot en beurre blanc met graanmosterd.

Dessert

Panna cotta met rode vruchten

of

Irish koffie

De Engel - logo

Desserten

Heerlijke seizoensgebonden desserten.

  • Kinder Dame Blanche 6,00
  • Kinder ijsje 5,50
  • Dame Blanche 9,00
  • Coupe vanille 8,00
  • Coupe mokka 8,00
  • Coupe brésilienne 9,50
  • Coupe advocaat 10,50
  • Chocolademousse 9,00
  • Crème brûlée 10,00
  • Warme appeltaart geflambeerd met calvados en vanilleijs 11,00
  • Tiramisu met speculoos 10,50
  • Panna cotta met rode vruchten 10,50
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Desserten