Ontdek onze heerlijke

MENUKAART

Soepen

  • Tomatenroomsoep met balletjes 10,00
  • Kreeftensoep 15,50
  • Aspergeroomsoep 12,00

Voorgerechten

  • Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmezaanschilfers 20,50
  • 6 Zeeuwse oesters (creuses) (seizoen) 24,00
  • Kroketjes van 4 kazen 15,00
  • Kroketjes van Noordzeegarnalen 20,00
  • Scampi in zachte curry/lookboter 21,00
  • Gerookte Noorse zalm met toast 22,50
  • Cocktail met grijze garnalen 24,00
  • Asperges op Vlaamse wijze 19,50
  • Asperges gerookte zalm 21,50
  • Asperges met ham en gepocheerd eitje 20,50
  • Vitello Tonnato met asperges 20,50
  • Burrata met parmaham 21,00
  • Pomme Ostendaise (puree met grijze garnalen en gepocheerd eitje) 22,50

Salades en Pasta's

  • Spaghetti bolognaise 19,50
  • Pasta kip met tomaat en basilicum 21,50
  • Pasta vongele 24,50
  • Pasta met boschampignons 22,00
  • Vegetarische pasta met pesto, zongedroogde tomaat, rucola, parmezaan en pijnboompitten 19,50
  • Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen 31,00
  • Salade scampi / asperges / appel 23,50

Kindergerechten

  • Kipfilet met appelmoes 11,50
  • Steak 17,00
  • Kinderspaghetti 12,00
  • Ribbetjes 16,10
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Carpaccio

Vleesgerechten

  • Steak (Belgisch wit/blauw) 28,00
  • Ossehaas - Filet pur (Belgisch wit/blauw) 35,00
  • Ribbetjes 24,00
  • Varkenshaasje met saus naar keuze met een fris slaatje 24,50
  • Kipfilet met saus naar keuze met een fris slaatje 22,50
  • Steak tartare (koude bereiding) 22,50
  • Côte à l'os met seizoensgroenten en saus naar keuze (2 pers.) 65,00
  • Stoofpotje van lam en asperges 24,50
  • Lamsfilet met gewokte asperges en jus van graanmosterd 34,50
  • Asperges op Vlaamse wijze 24,50
  • Asperges met ham en gepocheerd eitje 25,50
  • Kalfsmedaillon, asperges, bordelaise saus 32,50

Visgerechten

  • Gebakken Noordzeetong Meunière 45,00
  • Scampi in zachte curry / lookboter 28,50
  • Vispannetje 26,50
  • Tongrolletjes met asperges, venusschelpen, grijze garnalen en witte wijnsaus 34,50
  • Op vel gebakken kabeljauw met asperges en Hollandse saus 33,50
  • Bouillabaisse 32,50
  • Asperges met gerookte zalm 26,50

Desserten

Heerlijke seizoensgebonden desserten.

De Engel Restaurant - menu - fotos - asperges

Mosselen

Start mosselseizoen: 1 juli!

Voorgerechten

  • Mosselen in lookboter 17,00
  • Mosselen gegratineerd 17,00
  • Kleine portie mosselen natuur 18,00
Start mosselseizoen: 1 juli!

Hoofdgerechten

  • Mosselen natuur 28,50
  • Mosselen witte wijn 30,50
  • Mosselen look 30,50
  • Mosselen curry 30,50
  • Mosselen Provençale 30,50
  • Mosselen De Engel 30,50

    Witte wijnsaus met roomsaus en fijne groentjes

De Engel - Restaurant - foto's - menu - Mosselen

Valentijn menu: €39/pp

tot en met 14/02

Italiaanse charcuterie tapasbordje “ to share”

***

Kalfsmédaillon met dragon , voorjaarsgroenten
Of
Op vel gebakken skrei met saffraan en prei

***

Cupido’s favoriete ijsdessert

De Engel - logo