Ontdek onze heerlijke

MENUKAART

Start mossel seizoen: vrijdag 28 juni 2024

Soepen

  • Tomatenroomsoep met balletjes 10,00
  • Kreeftensoep 15,50
  • Erwtensoep 15,50

    (croutons / rookworst / spekjes)

Voorgerechten

  • Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmezaanschilfers 22,50
  • 6 Zeeuwse oesters (creuses) 26,00

    (seizoen)

  • Kroketjes van 4 kazen 18,50
  • Ambachtelijke garnaalkroketten 22,00
  • Duo van kaas en garnaalkroket 19,50
  • Wildkroketjes met wintersalade 18,50
  • Scampi in zachte curry 21,00
  • Scampi De Engel 22,00

    (getomateerde lookroomsaus, licht pikant)

  • Gerookte zalm 23,00
  • Cocktail van grijze Noordzeegarnalen 23,00
  • Sint jacobsnootjes met kruidenboter 20,50

    (6 stuks)

  • 6 gegratineerde oesters 29,00

    (bereidingstijd 20 min.)

  • Paté van fazant 21,50

    (appel en peer confit / crumble van speculoos)

Salades en Pasta's

  • Spaghetti bolognaise 20,50
  • Wok met zalm en scampi Thaise wijze 26,50
  • Wok vegetarisch met vegi kipblokjes 21,00
  • Salade met geitenkaas en spek 24,50
  • Ceasar salade 24,00
  • Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen 35,00

Kindergerechten

  • Kipfilet met appelmoes 14,50
  • Steak 19,00
  • Kinderspaghetti 14,50
  • Ribbetjes 18,00
  • Mosselen Natuur 21,00
  • Fish and chips 19,00

Bits and Bytes

  • Sint Jacobsnootjes met kruidenboter 16,50

    (4 stuks)

  • Sticky chicken sate’s 14,00
  • Gebakken mosseltjes met tartaar 18,50
  • Kibbeling verse tartaar 18,00
  • Oesters (4 stuks) 18,00
  • Assortiment van ambachtelijke tapas 17,00

    Kroketjes chicken beer, chorizo, Tex mex

  • Mosselen op 3 wijze 32,00

    Thaise, look, De Engel

  • 4 oesters op ijs en 4 gegratineerde oesters 32,00

    Bereidingstijd 20 min.

De Engel - Restaurant - foto's - menu - Carpaccio
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Ribbetjes

Vleesgerechten

  • Steak (Belgisch wit/blauw) 32,50
  • Ossehaas - Filet pur (Belgisch wit/blauw) 39,50
  • Ribbetjes 28,50
  • Varkenshaasje met saus naar keuze met een fris slaatje 28,50
  • Kipfilet met saus naar keuze met een fris slaatje 26,50
  • Steak tartare (koude bereiding) 28,50
  • Vol au vent van hoevekip met verse balletjes 24,50
  • Hertfilet Fine Champagne 39,00
  • Fazant Brabançonne 34,50
  • Hazenrugfilet Harlekijn 37,50
  • Stoofpotje van wild met bijpassend garnituur 31,00
  • Witloof in de oven 23,50

Visgerechten

  • Gebakken Noordzeetong Meunière (350 gr) 39,00
  • Scampi in zachte curry 28,50
  • Scampi De Engel 29,50

    (getomateerde lookroomsaus, licht pikant)

  • Vispannetje 29,50
  • Gegrilde zalmfilet dijonnaise 32,00
  • Waterzooi van vis 30,50

    Zalm, tong, kabeljauw

  • Kabeljauw met preistamppot, Hollandse saus, grijze garnalen 35,50
  • Schartong met kreeftensaus en gerookte zalmsnipers 29,50
  • Koolvisfilet op Vlaamse wijze 28,50

    (gekarameliseerde ui en witte wijn saus)

De Engel - Restaurant - foto's - menu - Babykreeft

Mosselen

Voorgerecht of "to share"

  • Mosselen op 3 wijze 32,00

    Thaise, look, De Engel

Start nieuw mosselseizoen woensdag 25 juni 2025!

Hoofdgerechten

  • Mosselen natuur 29,50
  • Mosselen witte wijn 32,50
  • Mosselen curry 32,50
  • Mosselen look 32,50
  • Mosselen Provençale 32,50
  • Mosselen Thaise wijze 32,50

    (paprika , citroengras, rode curry , koriander)

  • Mosselen De Engel 32,50

    (lichte roomsaus, fijne groentjes)

Start nieuw mosselseizoen woensdag 25 juni 2025!
De Engel - Restaurant - foto's - menu - Mosselen

Valentijn menu: €44,50/pp

Ook als maandmenu verkrijgbaar
Voorgerecht

Rundscarpaccio
of
Kreeftencocktail

Hoofdgerecht

Lamsfilet met jus van tijm en seizoensgroenten met kroketjes

of

Lotte met jus van schaaldieren en fijne groenten met puree

Dessert

Sablé frambozenkaastaart

De Engel - logo
Maandmenu: September 2025

€44.50 p.p

Voorgerecht

Slaatje zalm Belle – Vue

of

Carpaccio van rundsvlees met rucola en parmezaan

Hoofdgerecht

Varkenshaasje “ Blackwell” , witlofsla , kroketjes

of

Waterzooi van vis met gekookt krieltje

Dessert

Chocolade mousse

of

Irish coffee

De Engel - logo

Desserten

Heerlijke seizoensgebonden desserten.

  • Kinder Dame Blanche 7,50
  • Kinder ijsje 6,00
  • Dame Blanche 12,50
  • Coupe vanille 9,00
  • Coupe mokka 9,00
  • Coupe brésilienne 10,50
  • Coupe advocaat 11,00
  • Coupe aardbei 12,50
  • Coupe vers fruit 13,00
  • Aardbei natuur 11,00
  • Fruitsla natuur 11,00
  • Chocolademousse 11,00
  • Crème brûlée 12,50
  • Warme appeltaart 12,00

    geflambeerd met calvados en vanilleijs

  • Tiramisu 11,50
  • Cheesecake 11,50

    met frambozenijs en crunchy frambozen

  • Aarbeien Romanoff 12,00
  • Ijspralines 11,00

    by Ijstaartenhuis

De Engel - Restaurant - foto's - menu - Desserten