Afhaalgerechten feestdagen 2018

Voorgerechten
Terrine van ganzenlever € 14,80
Trio van wildpaté’s met uienconfituur  € 12,10
Oesters ( 6 stuks ) € 13
Scampi in zachte currysaus € 13 ,50
Halve kreeft  Belle – Vue  ( 350 gr.)  € 21
Halve kreeft kruidenboter ( 350 gr. ) € 22

 

Soepen
Roomsoepje van Brussels lof  € 6/L
Tomatenroomsoep met balletjes €6/L
Kreeftensoep    € 11/L 

Hoofdgerechten
Normandische zeetongfilets € 24
Visserspotje met fijne groentjes en witte wijnsaus € 23,50
Stoofpotje van hertenkalf € 19
Hertenfilet – mignon met cognacsaus € 24
Kreeft Belle Vue ( 750 gr. ) € 42,50
Kreeft kruidenboter ( 750 gr. ) € 43,50
Kabeljauwhaasje ,prei snippers in roomsaus € 24
Varkenshaasje mosterdsaus, groentenstampot  €20,50 

Al onze hoofdgerechten worden voorzien van bijpassend garnituur . 

Dessert
Chocolademousse € 5,50
Tiramisu € 6,50
Feestelijk dessert met witte chocolade en frambozen € 7 

Bestellingen voor 24/12 en 25/12 ten laatste op 19/12.
Bestellingen voor 31/12 en 01/01 ten laatste op 26/12.